Referencer

Vores referenceliste er lang. Det samme gælder vores kundekartotek. Det er lige fra Fru Jørgensen til Danmarks største entreprenører. Og hos os bliver der ikke forskelsbehandlet. En kunde er en kunde, og det vigtigste for os er kundetilfredshed ved hver opgave.

​Herunder finder du lidt af det vi har lavet.​

Grenå Havn – Mandskabsudlejning

Vi tilbyder som sagt også mandskabsudlejning. Her er vi på Grenå Havn og køre deres kran og losse et skib for træpiller.​

Jordarbejde

Kunden var træt af, at hans allé var “grydeformet” og vandet og sne derfor ikke kunne komme væk der fra igen. Det problem løste vi hurtigt ved at høvle rabatten af og trække det ud mod marken. Hele processen tog under 2 timer og er derfor en lille udgift for kunden. Ring endelig til os, hvis din indkørsel skal ordnes.

Her er billeder og videoer fra arbejdet.

Ebeltoft – Støbe gulv

En kunde fra Ebeltoft ringede til os og spurgte om vi kunne hjælpe med at støbe et gulv til hans garage. Det kunne vi selvfølgelig godt! Med flydebeton går det hurtigt, og denne opgave tog under 2 timer.

Ryomgård – Belægning

Her er vi i Ryomgård og gøre klar til belægning. Vi har gravet ud og lagt stabilgrus og afrettersand ud. Her ville kunden selv være med, hvilket gør det billigere for ham i sidste ende.