Om os

Freelance Entreprenøren Aps er en moderne entreprenør, hvor kunden altid er i fokus. Vi er stolte af vores arbejde, og vi er først tilfredse, når du er tilfredse.

Vi er bosat midt på Djursland men kommer i hele østjylland og til tider længere væk.

Vi udføre alt inden for jordarbejde, anlægsarbejde, betonarbejde, belægning, nedrivning, havearbejde, ejendomsservice og meget mere. Du kan læse mere om, hvad vi tilbyder her.

Ingen opgave er for lille eller for stor for os, og vi har ekspertisen og erfaringen til at varetage opgaven.

Vores kompetenceområde er bredt, og vi har været med i branchen siden 2009.

Tøv ikke med ringe til os med spørgsmål eller opgaver. Vi kommer til jer, så vi sammen kan gå opgaven igennem. Herefter kommer vi med forslag og løsninger, der passer til jeres behov og ønsker, men hvor vi stadig tænker på økonomien.

​Vi kan give jer et overslag, en fast pris eller I kan få det på timeløn – det er altid helt op til jer, da det er vigtigt for os at sætte kunden i fokus, og vi ønsker, at lave den billigst mulige løsning for jer – uden at gå på kompromis med vores høje kvalitetsniveau.

​Vi sørger for alt i forbindelse med opgaven og udfører også kontrol et år efter arbejdet er afsluttet. På den måde sørger vi for, at I er fuldt ud tilfredse. Hvis der er noget vi skal rette op på, så gør vi selvfølgelig det uden beregning.​​

Kontakt os på telefon 26 23 92 74 til en uforpligtende snak om opgaven.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 23 92 74 eller via kontaktformularen forneden.