Anlægsarbejde i Randers og på Djursland

Anlægsarbejde for privat og erhverv

Drømmer du om at have en have, der ligner de kongelige haver eller en indkørsel, der kunne være lige ud af Hollywood? Hos Freelance Entreprenøren er vi eksperter i anlægsarbejde og er klar til at hjælpe i Randers, på Djursland og i resten af Østjylland. Vi kan håndtere alt fra mindre haveprojekter til større jordarbejde. Vores tætte samarbejde med arkitekter giver os mulighed for at tilbyde kyndig rådgivning, især når det drejer sig om at skabe smukke haver, der imponerer både naboer og gæster. Lad os hjælpe dig med at omdanne dine havedrømme til virkelighed med vores anlægsarbejde i Djursland og Randers

Meget mere end bare haver

Anlægsarbejde er meget mere end bare haver, og vi klarer alle opgaver for både private og erhverv. Hvis din gamle indkørsel ser slidt ud, retter vi den gerne op, så den igen kan blive lækker at se på. Vi har store maskiner til rådighed og kan derfor effektivt flytte jord ved de helt store udgravning ligesom vi har de små maskiner til mindre opgaver.

Alt inden for anlægsarbejde på Djursland samt i Randers og omegn

Vi varetager rådgivning, planering, udgravning, omlægning og bortskaffelse af jorden efter arbejdet. Vi har erfaring med stort set alle slags opgaver indenfor anlæg. Fra små urtehave, terrasser og haveanlæg til renovering af indkørsler og anlæggelse af ny vej, parkeringspladser, udstykning til byggegrunde og meget mere.

Tøv ikke med at ringe til os på 26 23 92 74, for vi er de helt rigtige at tage kontakt til.​

Freelance Entreprenøren ApS tilbyder anlægsarbejde i Randers, Djursland, og til resten af østjylland. Læs også om vores graderservice, maskinudlejning og andre entreprenøropgaver.

Skriv til os

Har du et spørgsmål eller lignende, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf.: 26 23 92 74 eller via kontaktformularen forneden.